ORGANISEREN

Da Silva  restaurant, espressobar & stadskoffiebranderij bevindt zich op de Tramkade, een unieke locatie in de Mengfabriek van de oude Koudijsfabriek met een mooi terras aan de kade van de Dieze. Eén van de laatste stukjes rauw ‘s-Hertogenbosch.

Hoewel we geboren zijn vanuit de wens voor de perfecte koffie en thee, is er bij ons op de Tramkade inmiddels veel meer te beleven. Naast lunch, borrel en diner in Portugese sferen, kun je bij ons bijvoorbeeld ook feest vieren, vergaderen en dineren en zijn we zelfs een officiële trouwlocatie !

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur en onze keuken sluit om 21.00 uur.
Vergeet zeker niet ook een kijkje te nemen in onze eigen stadskoffiebranderij, waar we onze eigen koffie branden en u diverse workshops kan volgen.

Geniet zeker van  een lekkere kop vers gebrande koffie en vraag aan onze medewerkers wat er allemaal mogelijk is.

Afternoon Tea

Kijk je altijd vol bewondering naar onze Baristi en zou je zelf ook wel willen weten hoe koffie nou gebrand wordt en hoe je zelf de perfecte espresso zet? In onze koffiebranderij en workshopruimte direct naast ons Restaurant en Espressobar kunnen wij verschillende workshops verzorgen. Leuk als bedrijfsuitje of samen met je beste koffie-vrienden.

LEES VERDER

Vergadermogelijkheden

Vergaderen in een bijzondere, rauwe en industriële maar toch sfeervolle omgeving, waar ook het eten en drinken van uitstekende kwaliteit is? Dat kan bij Restaurant en Espressobar Da Silva. Gelegen aan de Dieze, geniet je van je lunch, borrel, diner en onze vers gebrande koffie en kan je zaken in een open en inspirerende omgeving bespreken.

LEES VERDER

DaSilva op Locatie

Nu echt overal genieten van de vers gebrande koffie en premium thee van Da Silva.
Huur onze mobiele espressobar voor uw bijeenkomst, feest of evenement !

LEES VERDER

Feesten en Partijen

Ben je op zoek naar een locatie voor een geweldig feest, borrel of receptie op een rauwe industriële, maar sfeervolle locatie? Zowel besloten als open? Bij Da Silva Restaurant en Espressobar met onze eigen Stadskoffiebranderij ben je op het juiste adres.

LEES VERDER